Οδηγός για το Στοίχημα στο Europa League

Ανακάλυψε τις καλύτερες στρατηγικές για στοίχημα στο Europa League και αύξησε τις πιθανότητες κέρδους σου.
Περιεχόμενα
  Add a header to begin generating the table of contents

  Το Γιουρόπα Λιγκ είναι μια από τις πιο σημαντικές διασυλλογικές διοργανώσεις, που κεντρίζει το ενδιαφέρον όχι μόνο των φιλάθλων αλλά και των παικτών του στοιχήματος.

  Ο στοιχηματισμός στο Europa League, για να είναι επιτυχημένος, δε θα πρέπει να βασίζεται μόνο στον παράγοντα της τύχης. Χρειάζεται λεπτομερή ανάλυση στατιστικών των ομάδων και των παικτών, μελέτη της προϊστορίας και φυσικά βασικές γνώσεις για τους διαθέσιμους τύπους στοιχημάτων.

  Αυτός ο οδηγός έχει στόχο να παρέχει στους αρχάριους χρήσιμες πληροφορίες για το πως να παίξουν στοίχημα στο Europa League και ταυτόχρονα να βοηθήσει τους πιο έμπειρους με μερικά χρήσιμα tips και στατιστικά.

  Κατανόηση των διαθέσιμων τύπων στοιχήματος

  Το Europa League προσφέρει μια πληθώρα επιλογών στοι παίκτες του στοιχήματος. Η κατανόηση αυτών των επιλογών είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης στοιχηματικής

  Ας δούμε λοιπόν τους πιο συνηθισμένους τύπους στοιχημάτων που μπορεί να συναντήσει κανείς για τους αγώνες στο Γιουρόπα Λιγκ.

  Στοιχήματα σε έναν αγώνα: Είναι η πιο απλή μορφή στοιχήματος. Εδώ έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε τρία διαφορετικά αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα μπορείς να στοιχηματίσεις στη νίκη του γηπεδούχου, στη νίκη του φιλοξενούμενου ή στην ισοπαλία. Αυτό το είδος στοιχήματος είναι δημοφιλές λόγω της απλότητάς του και είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης αν είσαι νέος παίκτης στο στοίχημα.

  Μακροχρόνια στοιχήματα: Μια ακόμη δημοφιλής επιλογή είναι τα μακροχρόνια στοιχήματα στο Europa League. Εδώ μπορείς να επιλέξεις ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο, ποιες ομάδες θα φτάσουν στον τελικό ή ακόμα και ποιες ομάδες θα περάσουν από τη φάση των ομίλων. Τα μακροχρόνια στοιχήματα παίζονται πριν από την έναρξη της διοργάνωσης ή στα αρχικά στάδια, προσφέροντας υψηλότερες αποδόσεις λόγω της μακροπρόθεσμης φύσης του στοιχήματος.

  Στοίχημα Over/Under: Το στοίχημα Over/Under περιστρέφεται γύρω από την πρόβλεψη του συνολικού αριθμού των γκολ που σημειώνονται σε έναν αγώνα, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα σκοράρει. Οι bookmakers ορίζουν ένα όριο, όπως π.χ. 2,5 γκολ, και εσύ μπορείς να στοιχηματίσεις αν τα συνολικά γκολ θα είναι πάνω ή κάτω από αυτόν τον αριθμό. Το Stiqima σου προσφέρει καθημερινά δωρεάν προγνωστικά Στοιχήματος Over/Under.

  Στοίχημα Goal – Goal: Στην αγορά Goal – Goal (να σκοράρουν και οι δύο ομάδες), στοιχηματίζεις αν και οι δύο ομάδες στον αγώνα θα σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ η καθεμία. Αυτό το στοίχημα δεν αφορά το ποιος κερδίζει ή ποιος χάνει αλλά καθαρά με τον αν πιστεύεις στις επιθετικές δυνατότητες και των δύο ομάδων. Μπορείς να δεις τα προγνωστικά στοιχήματος Goal Goal, από την ομάδα του Stiqima.

  Ακριβές σκορ: Όπως μπορείς να καταλάβεις σε αυτόν τύπο στοιχήματος θα πρέπει να προβλέψεις το ακριβές σκορ στο τέλος του αγώνα. Αυτός ο τύπος στοιχήματος είναι γνωστό ότι προσφέρει υψηλές αποδόσεις λόγω της δυσκολίας του, καθώς η πρόβλεψη της ακριβούς έκβασης ενός ποδοσφαιρικού αγώνα είναι μια πραγματική πρόκληση. Είναι ένα πιο ριψοκίνδυνο στοίχημα, αλλά μπορεί να είναι ιδιαίτερα ανταποδοτικό.

  Ειδικά στοιχήματα: Αυτά τα στοιχήματα εστιάζουν στις επιδόσεις μεμονωμένων παικτών και όχι στο αποτέλεσμα του αγώνα. Μπορεί να περιλαμβάνει στοιχήματα σε έναν παίκτη που θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή, στον πρώτο ή τον τελευταίο σκόρερ ή ακόμα και σε έναν παίκτη που θα λάβει κίτρινη κάρτα. 

  Αυτοί είναι μερικοί τύποι στοιχήματος που μπορεί να συναντήσεις στο Γιουρόπα Λιγκ. Να θυμάσαι πως κάθε τύπος στοιχήματος προσφέρει προκλήσεις, ευκαιρίες αλλά και κινδύνους επομένως θα πρέπει να εξετάζεις προσεκτικά τις επιλογές σου και να στοιχηματίζεις πάντα υπεύθυνα.

  Στρατηγικές στοιχήματος στο Europa League

  Το στοίχημα στο Europa League μπορεί να είναι τόσο απρόβλεπτο όσο και συναρπαστικό.

  Η ανάπτυξη μιας σωστής στοιχηματικής στρατηγικής είναι το κλειδί για την ενίσχυση των πιθανοτήτων της επιτυχίας σου. Σου παρουσιάζουμε ορισμένες στρατηγικές που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες όταν παίζεις στοίχημα σε αγώνες του Europa League:

  Έρευνα πριν από τον αγώνα: Είναι πολύ σημαντικό να εξετάσεις τα δεδομένα που υπάρχουν πριν από έναν αγώνα. Αυτό περιλαμβάνει κάτι περισσότερο από την απλή εξέταση της τρέχουσας βαθμολογίας ή των πρόσφατων αποτελεσμάτων. Κοίτα τα στατιστικά στοιχεία των ομάδων, τη φόρμα των ομάδων, τους τραυματισμούς ή τις πιθανές απουσίες παικτών. Η κατανόηση των παραπάνω μπορεί να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και να σε βοηθήσει στην επιλογή του σωστού πονταρίσματος. 

  Δες στο Stiqima όλα τα στατιστικά, αγώνες και βαθμολογίες όλων των ομάδων για το Europa League.

  Εξειδίκευση: Αντί να μοιράζεις τα στοιχήματά σου σε πολλές αγορές (τύπους στοιχημάτων), είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς σε μία ή δύο που γνωρίζεις καλά. Είτε πρόκειται για στοιχήματα αγώνων, over/under γκολ, είτε για τα γκολ και των δύο ομάδων, η εστίαση σε συγκεκριμένες αγορές είναι προτιμότερη ειδικά αν είσαι αρχάριος.

  Το stiqima.gr σου προσφέρει προβλέψεις για το Europa League με υψηλό ποσοστό επιβεβαίωσης.

  Οι φάσεις του Europa League: Το Europa League αποτελείται από διαφορετικές φάσεις: τα προκριματικά, τη φάση των ομίλων αλλά και τους νοκ άουτ αγώνες. Κάθε φάση έχει τη δυναμική της, με τις ομάδες να δίνουν ενδεχομένως προτεραιότητα σε διαφορετικές διοργανώσεις ανάλογα με τη θέση τους. Πρόσεξε πού μπορεί να εστιάζει μια ομάδα, καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τα αποτελέσματα των αγώνων.

  Διαχείριση κεφαλαίου (bankroll): Η σωστή διαχείριση του bankroll είναι ζωτικής σημασίας στο στοίχημα. Βάλε στην άκρη ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για το στοίχημα και μείνε σε αυτό. Διασφάλισε ότι στοιχηματίζεις μόνο όσα χρήματα μπορείς να χάσεις. Μην κυνηγάς τις απώλειες με μεγαλύτερα πονταρίσματα, αλλά αντίθετα, ακολούθησε ένα συνεπές σχέδιο στοιχηματισμού.

  Αυτές είναι μερικές στρατηγικές που μπορείς να ακολουθησεις, αν θέλεις να ασχοληθείς με το στοίχημα στο Europa League. Στο stiqima.gr, σου παρέχουμε αναλυτικές οδηγίες για να μπορέσεις να κατανοήσεις τα “μυστικά” που εμπεριέχει το στοίχημα.

  Στατιστικά στοιχεία που μπορεί να σου φανούν χρήσιμα

  Η μελέτη της προϊστορίας του θεσμού, μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη καθώς αποκαλύπτει τις τάσεις που επικρατούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Σου παρουσιάζουμε μια σύντομη ανάλυση των τελευταίων πέντε σεζόν η οποία περιέχει τις συνολικές εντός ή εκτός έδρας νίκες, τα γκολ ανά αγώνα και πολλά άλλα.

  2018-192019-202020-212021-222022-23
  Νίκες Γηπεδούχων 68 (47%)64 (44%)68 (47%)40 (42%)48 (50%)
  Ισοπαλίες31 (22%)39 (27%)26 (18%)27 (28%)16 (17%)
  Νίκες Φιλοξενούμενων 45 (31%)41 (28%)50 (35%)29 (30%)32 (33%)
  Σκόραν και οι δυο ομάδες 72 (50%)77 (53%)76 (53%)48 (50%)46 (48%)
  Over 2.5 Γκολ 72 (50%)75 (52%)89 (62%)44 (46%)52 (54%)
  Γκόλ ανά αγώνα 2.72.753.092.632.72

  Στο Europa League, οι εντός έδρας νίκες αποδεικνύονται ως το πιο συχνό αποτέλεσμα, με τις σεζόν 2018-19 και 2020-21 να καταγράφουν 68 νίκες των γηπεδούχων, αντιπροσωπεύοντας το 47% των αποτελεσμάτων. Αν και υπήρξε μια μικρή πτώση στις επόμενες σεζόν, το ποσοστό αυτό επανήλθε σε αύξηση κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23, επιβεβαιώνοντας τη σημαντικότητα του πλεονεκτήματος της έδρας.

  Από την άλλη πλευρά, οι εκτός έδρας νίκες κατέγραψαν μια αξιοσημείωτη απόδοση με 50 νίκες (35%) κατά τη σεζόν 2020-21, με μια μικρή μείωση στις 32 νίκες (33%) κατά την περίοδο 2022-23.

  Όσον αφορά τις ισοπαλίες, παρουσιάζουν διακυμάνσεις, με τη σεζόν 2019-20 να έχει το υψηλότερο ποσοστό στο 27% και τη σεζόν 2022-23 να παρουσιάζει μια σημαντική μείωση στο 17%.

  Τα ποσοστά για Over 2,5 γκολ και Goal – Goal είναι επίσης υψηλά, με την εμφάνιση των Goal – Goal να βρίσκεται γύρω στο 50%. Ειδικότερα, η σεζόν 2020-21 ξεχώρισε με 89 περιπτώσεις (62%) του Over 2,5 Goals, αποδεικνύοντας την υψηλή τάση για γκολ στην διοργάνωση.

  Ο μέσος όρος των γκολ ανά αγώνα έφτασε στα 3,09 κατά τη σεζόν 2020-21, για να σταθεροποιηθεί στο 2,72 την περίοδο 2022-23.

  Τα πιο συνηθισμένα αποτελέσματα κατά την αναφερόμενη περίοδο ήταν:

  • 1-0 = 63 (10%)
  • 1-1 = 62 (10%)
  • 0-1 = 60 (10%)
  • 2-1 = 53 (8%)
  • 2-0 = 43 (7%)

  Ορισμένες από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που δεν κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση Champions League αποδείχθηκαν επιτυχημένες στο Europa League. 

  Αυτή η τάση μοιάζει να είναι μόνιμη και αποτελεί μια πολύ χρήσιμη πληροφορία, όταν σκέφτεσαι να παίξεις ένα στοίχημα στο Europa League για την φάση των νοκ άουτ αγώνων.

  Ο επόμενος πίνακας παρουσιάζει τους τελευταίους 10 νικητές και φιναλίστ, μαζί με το τελικό σκορ του τελικού.

  Η ένδειξη UCL σηματοδοτεί τις ομάδες που δεν κατάφεραν να προκριθούν από τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και εντάχθηκαν στη διοργάνωση του Europa League στη φάση των νοκ άουτ. 

  ΣεζόνΝικητήςΑποτέλεσμαΦιναλίστ
  2022-23Sevilla (UCL)1-1 (Πέναλτι)Roma
  2021-22Eintracht Frankfurt1-1 (Πέναλτι)Rangers (UCL)
  2020-21Villarreal1-1 (Πέναλτι)Manchester United (UCL)
  2019-20Sevilla3-2Inter Milan (UCL)
  2018-19Chelsea4-1Arsenal
  2017-18Atletico Madrid (UCL)3-0Marseille
  2016-17Manchester United2-0Ajax (UCL)
  2015-16Sevilla (UCL)3-1Liverpool
  2014-15Sevilla3-2Dnipro (UCL)
  2013-14Sevilla (Πέναλτι)0-0Benfica (UCL)

  Το στοίχημα στο Europa League προσφέρει πολλές ευκαιρίες για επιτυχημένο στοίχημα. Συνδυάζοντας μια στρατηγική προσέγγιση με την αγάπη σου για το ποδόσφαιρο, μπορείς να βελτιώσεις τα ποσοστά επιτυχίας σου. 

  Μην ξεχνάς όμως να στοιχηματίζεις πάντα υπεύθυνα.

  Blog
  Ο Μόντριτς και ο Κρόος πανηγυρίζουν το Champions League με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
  Οι Παίκτες που έχουν τα περισσότερα Champions League
  Ο Erling Braut Haaland με τη φανέλα της Νορβηγίας πανηγυρίζει στο γήπεδο
  Οι 7 μεγάλες απουσίες του EURO 2024
  Προημιτελικοί EURO 2024: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους προημιτελικούς του EURO 2024.
  Προημιτελικοί EURO 2024
  Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει φορώντας την κόκκινη εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  Ποιοι ποδοσφαιριστές έχουν πετύχει τα περισσότερα γκολ στο Champions League
  ασπρόμαυρο στιγμιότυπο από τον αγώνα Γαλλίας - Γιουγκοσλαβίας στο Euro του 1960
  Οι 14 αγώνες με το υψηλότερο σκορ στην ιστορία του Euro
  Χέρι διαιτητή σηκώνει τη ροζ κάρτα σε ποδοσφαιρικό αγώνα
  Τι είναι η Ροζ Κάρτα που έρχεται στο Ποδόσφαιρο
  P