Τι είναι Goal/No Goal στο Στοίχημα

Τι είναι Goal/No Goal στο Στοίχημα
Περιεχόμενα
  Add a header to begin generating the table of contents

  Το στοίχημα Goal / No Goal είναι μια εξαιρετικά αγαπημένη επιλογή μεταξύ των παικτών, καθώς επικεντρώνεται στα γκολ που σημειώνονται στο παιχνίδι και όχι στον τελικό νικητή. Αυτή η κατηγορία στοιχήματος είναι ιδανική τόσο για αρχάριους όσο και για πιο έμπειρους παίκτες. Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί με άλλους τύπους στοιχημάτων, ενισχύοντας την αξία του συνολικού παρολί σας.

  Πως κερδίζω στο στοίχημα Goal/No Goal;

  Ας υποθέσουμε, οτι σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , η απόδοση του Goal/Goal είναι 2.10 και του No Goal 1.80, αυτό σημαίνει τα εξής:

  Εάν επιλέξετε το στοίχημα Goal/Goal (G-G), το ενδιαφέρον σας δεν επικεντρώνεται στον νικητή του αγώνα ή στον συνολικό αριθμό των γκολ, αλλά στο εάν και οι δύο ομάδες θα καταφέρουν να σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ. Συνήθως, αυτή η επιλογή παρουσιάζεται ως «Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες», με τις αντίστοιχες επιλογές Ναι ή Όχι και τις σχετικές αποδόσεις. Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι τα γκολ πρέπει να επιτευχθούν κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα, όχι κατά τη διάρκεια του επιπλέον χρόνου ή της παράτασης, αν υπάρξει. Παραδείγματα επιτυχημένων σκορ που συμβαδίζουν με αυτήν την επιλογή είναι 1-1, 2-1, 1-2, κ.ά.

  Αντίθετα, εάν νομίζετε ότι θα υπάρξει κλειστό και συντηρητικό παιχνίδι και επιλέξετε το στοίχημα No Goal (N-G), για να κερδίσετε, θα πρέπει τουλάχιστον μία εκ των δύο ομάδων να μη σκοράρει καθόλου. Επομένως, θα κερδίσετε αν το τελικό σκορ είναι 0-0, 1-0, 0-1, κ.λπ

  Η στοιχηματική εταιρεία, στον συγκεκριμένο αγώνα θεωρεί πιο πιθανό το No Goal, δηλαδή να μην σκοράρει τουλάχιστον μια ομάδα, αφού έχει χαμηλότερη απόδοση απ’ότι το Goal/Goal.

  Το στοίχημα Goal/Goal είναι αγαπητό στοίχημα για πολλούς παίκτες, ωστόσο απαιτείται προσεκτική σκέψη πριν από την τελική απόφαση. Αυτό το είδος στοιχήματος ενδείκνυται ιδιαίτερα όταν οι δύο αντίπαλες ομάδες έχουν την τάση να σκοράρουν τακτικά ή βρίσκονται σε καλή φόρμα στις τελευταίες αναμετρήσεις. Κρίσιμο είναι να εξετάσετε το παρελθόν και τις στατιστικές των δύο ομάδων, καθώς αυτά μπορούν να σας δώσουν χρήσιμες υποδείξεις για το αν θα πρέπει να συμπεριλάβετε το στοίχημα Γκολ στο στοιχηματικό σας κουπόνι.

  Σε περιπτώσεις όπου το Goal-Goal μπορεί να μην είναι η σωστή επιλογή, σκεφτείτε το No Goal. Σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη περιλαμβάνουν την κρισιμότητα του αγώνα, την αποδοτικότητα της αμυντικής γραμμής των ομάδων, τις απουσίες βασικών επιθετικών και την ιστορία των προηγούμενων αναμετρήσεων. Η προσεκτική ανάλυση αυτών των στοιχείων μπορεί να σας οδηγήσει σε μια πιο επιτυχημένη επιλογή.

  Η oμάδα μας διαθέτει tipster πoυ ασχολούνται με το στοίχημα Goal Goal και σου προτείνουν τα καλύτερα προγνωστικά για το στοίχημα γκολ γκολ.

  Goal / No Goal και Συνδυαστικά Στοιχήματα

  Στο στοίχημα Goal / No Goal, συχνά οι αποδόσεις δεν είναι πολύ μεγάλες, γι’ αυτό και πολλοί παίκτες επιλέγουν να το συνδυάζουν με άλλα είδη στοιχημάτων για να δημιουργήσουν value bets, δηλαδή στοιχήματα με αυξημένη αξία. Ένας τυπικός συνδυασμός που συναντάται συχνά με το Goal/No Goal είναι το στοίχημα Under/Over. Αυτός ο συνδυασμός αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή, καθώς επιτρέπει στους παίκτες να αυξήσουν τις πιθανότητες για μεγαλύτερα κέρδη με την έξυπνη συνδυαστική χρήση διαφορετικών τύπων στοιχημάτων.

  Ας εξετάσουμε μερικά ακόμα χαρακτηριστικά παραδείγματα στοιχημάτων που μπορείτε να συναντήσεις:

  Στοίχημα Goal/No Goal Ημίχρονο/Τελικό: Η δυσκολία αυξάνεται καθώς απαιτείται πρόβλεψη για το αν και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν ή όχι, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κρίνετε τις επιθετικές και αμυντικές τάσεις των ομάδων σε διαφορετικά στάδια του παιχνιδιού.

  Για παράδειγμα, αν σε έναν αγώνα το ημίχρονο τελειώσει με 1-1 και το δεύτερο ημίχρονο δεν έχει κανένα γκολ, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με το ίδιο σκορ, τότε για να κερδίσετε στο στοίχημα θα πρέπει να έχετε επιλέξει Goal/Ημίχρονο, No Goal/Τελικό. Οι αποδόσεις για αυτό το είδος στοιχήματος είναι συνήθως υψηλές, λόγω της αυξημένης δυσκολίας στην πρόβλεψη των εκβάσεων σε διαφορετικές φάσεις του παιχνιδιού. Απαιτεί λεπτομερή ανάλυση και κατανόηση των αγωνιστικών δυναμικών των ομάδων.

  Goal/No Goal & Νικητής Αγώνα: Στον συνδυασμό του στοιχήματος Goal/No Goal με την επιλογή του Νικητή Αγώνα, αντιμετωπίζετε μια πιο σύνθετη στοιχηματική πρόκληση. Εδώ, δεν αρκεί μόνο να προβλέψετε αν και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν (Goal) ή αν μία ή καμία δεν θα σκοράρει (No Goal), αλλά πρέπει επίσης να εκτιμήσετε ποια ομάδα θα επικρατήσει στον αγώνα. 

  Αυτό το είδος στοιχήματος απαιτεί μια πιο περίπλοκη ανάλυση και κατανόηση των αγωνιστικών στοιχείων. Για παράδειγμα, θα πρέπει να εξετάσετε την επιθετική ικανότητα και την αμυντική αποτελεσματικότητα κάθε ομάδας, καθώς και τον τρόπο που αυτά τα στοιχεία μπορεί να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. 

  Οι αποδόσεις για το συγκεκριμένο συνδυασμό είναι συνήθως υψηλές, λόγω της πολυπλοκότητας και του αυξημένου κινδύνου της πρόβλεψης. Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι αν καταφέρετε να προβλέψετε σωστά, τα κέρδη σας θα είναι αντίστοιχα μεγαλύτερα.

  Συνδυαστικά Στοιχήματα με Ακριβές Σκορ: Στα συνδυαστικά στοιχήματα που περιλαμβάνουν το Goal/No Goal μαζί με πρόβλεψη για το ακριβές σκορ του αγώνα, το επίπεδο αλλάζει σε ένα πιο προχωρημένο. Εδώ, δεν αρκεί μόνο να κρίνετε αν και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν ή αν μία από τις δύο (ή καμία) δεν θα βρει δίχτυα, αλλά πρέπει επίσης να προβλέψετε το ακριβές τελικό σκορ του αγώνα.

  Η πρόβλεψη του ακριβούς σκορ απαιτεί ιδιαίτερη ανάλυση και εντοπισμό των αγωνιστικών τάσεων των ομάδων. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη στοιχεία όπως η τρέχουσα φόρμα των ομάδων, η αποδοτικότητά τους στην επίθεση και την αμυντική τους σταθερότητα, καθώς και τις πιθανές απουσίες σημαντικών παικτών.

  Η πρόκληση σε αυτό το είδος στοιχήματος είναι μεγάλη, καθώς το να πετύχετε το ακριβές σκορ είναι στατιστικά πιο δύσκολο σε σύγκριση με την απλή επιλογή Goal/No Goal. Ωστόσο, αντίστοιχα με την αυξημένη δυσκολία, οι αποδόσεις που προσφέρονται για το ακριβές σκορ είναι συνήθως πολύ υψηλότερες, προσφέροντας τη δυνατότητα για μεγάλα κέρδη. Είναι ένα στοίχημα που απευθύνεται σε πιο έμπειρους παίκτες ή σε εκείνους που θέλουν να αναλάβουν μεγαλύτερο ρίσκο για αντίστοιχα μεγαλύτερα κέρδη

  Διπλή Ευκαιρία & Goal/No Goal: Όταν συνδυάζετε το στοίχημα διπλής ευκαιρίας με το Goal/No Goal, αυξάνετε τις δυνατότητες επιτυχίας στο στοιχηματικό σας κουπόνι. Το στοίχημα διπλής ευκαιρίας σας επιτρέπει να ποντάρετε σε δύο από τις τρεις δυνατές εκβάσεις ενός αγώνα: είτε στη νίκη της πρώτης ομάδας ή ισοπαλία, είτε στη νίκη της δεύτερης ομάδας ή ισοπαλία, είτε στη νίκη για μία από τις δύο ομάδες.

  Παράλληλα, με το στοίχημα Goal/No Goal, ποντάρετε στο αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες (Goal) ή αν θα αποτύχει να σκοράρει τουλάχιστον μία από τις δύο (No Goal). Συνδυάζοντας αυτά τα δύο είδη στοιχημάτων, καλύπτετε ένα ευρύτερο φάσμα πιθανών εκβάσεων του αγώνα, μειώνοντας τον κίνδυνο αλλά και διατηρώντας τις πιθανότητες για αξιοπρεπή κέρδη.

  Συνδυαστικά Στοιχήματα με Κάρτες ή Κόρνερ:  Στα συνδυαστικά στοιχήματα με κάρτες ή κόρνερ, έχετε την ευκαιρία να ενσωματώσετε το στοίχημα Goal/No Goal με άλλες πτυχές του ποδοσφαιρικού αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, ποντάρετε όχι μόνο στο αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αλλά και στον αριθμό των καρτών ή των κόρνερ που θα δοθούν.

  Όσον αφορά τις κάρτες, μπορείτε να ποντάρετε στο πόσες κίτρινες ή κόκκινες κάρτες θα δείξει ο διαιτητής κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό συχνά συνδέεται με τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα του αγώνα ή την αμυντική στρατηγική των ομάδων.

  Από την άλλη πλευρά, το στοίχημα στα κόρνερ προσφέρει μια ενδιαφέρουσα προοπτική, καθώς ο αριθμός των κόρνερ συχνά αντανακλά την επιθετική πίεση και τη δυναμική του παιχνιδιού.

  Συνδυάζοντας το Goal/No Goal με τις κάρτες ή τα κόρνερ, αυξάνετε την πολυπλοκότητα του στοιχήματος σας, αλλά ταυτόχρονα και την πιθανότητα υψηλότερων αποδόσεων. Απαιτείται ενδελεχής ανάλυση της αγωνιστικής συμπεριφοράς και τακτικής των ομάδων, καθώς και της γενικότερης δυναμικής του αγώνα, για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας.

  Συνδυαστικά Στοιχήματα με Σκόρερ: Στα συνδυαστικά στοιχήματα με τον σκόρερ του αγώνα, έχετε τη δυνατότητα να ενσωματώσετε την επιλογή Goal/No Goal με την πρόβλεψη για το ποιος παίκτης θα σκοράρει. Αυτό σημαίνει ότι, εκτός από το να προβλέψετε αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή όχι, θα πρέπει επίσης να επιλέξετε έναν ή περισσότερους παίκτες που πιστεύετε ότι θα σημειώσουν γκολ.

  Αυτό το είδος στοιχήματος απαιτεί μια βαθύτερη γνώση των παικτών και της τρέχουσας φόρμας τους. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας παράγοντες όπως η επιθετική ικανότητα των παικτών, η συχνότητα με την οποία σκοράρουν, καθώς και τις αμυντικές στρατηγικές των αντιπάλων ομάδων.

  Η πρόκληση εδώ είναι να εντοπίσετε εκείνους τους παίκτες που είναι πιθανότερο να σκοράρουν στον συγκεκριμένο αγώνα. Οι αποδόσεις σε αυτό το είδος στοιχήματος μπορεί να είναι πολύ ελκυστικές, αντικατοπτρίζοντας την πολυπλοκότητα και τη δυσκολία της σωστής πρόβλεψης. Έτσι, ενώ το ρίσκο είναι υψηλότερο, το ίδιο συμβαίνει και με τα πιθανά μεγάλα κέρδη.

  Συμπερασματικά

  Συνοψίζοντας, το στοίχημα Goal Goal – No Goal αποτελεί μια σχετικά απλή αλλά πολύ αποδοτική επιλογή στον κόσμο του στοιχήματος. Προσφέρει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για κέρδος, εφόσον έχετε προβεί σε μια σωστή μελέτη των διαφόρων παραμέτρων που επηρεάζουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Η επιτυχία σε αυτό το είδος στοιχήματος βασίζεται στην καλή γνώση των δυναμικών και των στρατηγικών των ομάδων, στην ενημέρωση σχετικά με τραυματισμούς, απουσίες και άλλα σημαντικά νέα, καθώς και στην ακριβή ανάλυση των στατιστικών τους.

  Η ακριβής αξιολόγηση των παραπάνω στοιχείων και η εφαρμογή ενός στρατηγικού σχεδίου μπορεί να σας οδηγήσει σε σημαντικά κέρδη, αξιοποιώντας τη δυναμική και τις επιδόσεις των ομάδων σε κάθε αγώνα

  Blog
  Το Champions League επιστρέφε την Τρίτη (05/03), με δύο κρίσιμους αγώνες για τη φάση των 16. Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Λάτσιο στην έδρα της και η Παρί Σεν-Ζερμέν να ταξιδεύει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Σοσιεδάδ. 
  Οι κρίσιμες ρεβάνς του Champions League
  Στη φάση των ομίλων του Champions League για τη σεζόν 2023/24, οι Antoine Griezmann, Erling Haaland, Rasmus Højlund και Álvaro Morata καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις των πρώτων σκόρερ της διοργάνωσης.
  Οι πρώτοι σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ
  Οι 10 Καλύτεροι Εκτελεστές Φάουλ όλων των Εποχών
  Οι 10 Καλύτεροι Εκτελεστές Φάουλ όλων των Εποχών
  Μάθε την Ιστορία Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Μια συναρπαστική αναδρομή στις στιγμές που σημάδεψαν το πρωτάθλημα.
  Η Ιστορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου
  Ο Κολομβιανός Ραδαμέλ Φαλκάο έκανε θραύση στο Europa League κατά τη διάρκεια των δύο σεζόν που κατέκτησε τρόπαια
  Οι κορυφαίοι σκόρερ του Europa League
  Οι κορυφαίοι σκόρερ όλων των εποχών στις  διοργανώσεις της UEFA
  Οι κορυφαίοι σκόρερ όλων των εποχών στις διοργανώσεις της UEFA
  P